У Гідропарку Житомира відновлять питні фонтанчики та душові кабінки

У Гідропарку Житомира відновлять питні фонтанчики та душові кабінки
Депутати міської ради затвердили нову Програму розвитку культури м. Житомира «Наше місто – місто культури і традицій» на 2012-2014 роки, внесену на розгляд Х сесії Житомирської міської ради.

Зокрема у рамках цієї програми облаштування питних фонтанчиків, підключення душових кабінок до існуючих мереж водопостачання у гідропарку та озеленення міста.

Не менш важливими для Житомира є і культурні проекти, які передбачають виготовлення проектно-кошторисної документації та реставрацію фасаду адмінбудівлі «Будинку урочистих подій», реконструкцію кіноконцертного комплексу «Жовтень», реконструкцію літнього театру «Ракушка», КП «Парк культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна», будівництво протизсувних споруд для збереження природозаповідного фонду, ремонти туалетів, асфальтового покриття парку.

Крім того у програмі прописано п оновлення матеріально-технічної бази мережі комунальних закладів культури, ремонт приміщень музичних та художніх шкіл, забезпечення музичними інструментами, комплексна модернізація бібліотечної мережі, зміни у діяльності та оснащенні матеріальної бази парку культури та відпочинку ім. Ю.Гагаріна.

Нагальної реконструкції потребують кінотеатри «Жовтень» та «Космос».

Для виконання планів програма має на меті реалізацію низки проектів. «Розвиток початкової спеціалізованої та мистецької освіти» – проект передбачає зміцнення матеріально-технічної бази, проведення ремонтних робіт художньої та музичних шкіл №1-5, будівництво блоку «Б» музичної школи №1 ім. Б.Лятошинського по вул. Михайлівській.

На ремонт фасаду та капітальний ремонт залу, фойє, заміну вікон, дверних отворів, поліпшення матеріально-технічної бази Палацу культури орієнтований проект «Розвиток міського Палацу культури та народних колективів».

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.