У Житомирі будуть публічно обговорювати генеральний план міста

У Житомирі будуть публічно обговорювати генеральний план міста
У серпні міська влада Житомира планує провести громадські слухання з розгляду проекту генерального плану міста Житомира.

Про це ZThata повідомили в прес-службі Житомирської міської ради.

Громадські слухання з розгляду основної містобудівної документації «Проекту генерального плану міста Житомира» відбудуться 9 серпня і 16 серпня 2012 в 11.00. в залі засідань Житомирської міської ради (площа ім. С.П.Корольова, 4/2, 2 поверх).

До участі в громадських обговореннях запрошуються керівники підприємств, установ, об'єднань, представники громадських організацій і жителі міста.

Як повідомляв раніше портал ZThata, на початку червня головний архітектор Житомира Тарас Борис представив нові принципи містобудівної документації.

Модель перспективного плану міста Житомира передбачає розширення міських меж на 3 тис. га. У проекті також заплановано будівництво кількох шляхопроводів через річку Тетерів (в районі Монументу Слави та міського Гідропарку), приєднання до межі міста території зелених насаджень та зон рекреаційного призначення у західній частині Житомира.

В майбутньому планується повна консервація існуючого міського кладовища і будівництво нового в східній частині міста.

У південно-східній частині міста (район аеропорту) планується створити зону зелених насаджень, територію житлової забудови та громадського обслуговування. Уздовж Київського шосе можливе будівництво автостанції, яка буде повністю забезпечувати рух в Київському, Коростенському та Коростишівському напрямках

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.