У Житомирі почали будувати новий музей природи

У Житомирі почали будувати новий музей природи
На Замковій горі у Житомирі розпочалося будівництво нового приміщення для музею природи.

В одному з ефірів телеканалу Союз-ТВ губернатор Житомирської області Сергій Рижук, відповідаючи на запитання глядачів, сказав, що музей буде займати дуже мало місця, він невеликий, двоповерховий.

У перший місяць будівництва на Замковій буде трохи не зручно, тому що буде огороджена велика територія. На будівництво з державного та місцевого бюджетів витратять понад 13,6 млн. грн. Музей природи планують побудувати за 5 місяців.

Губернатор зазначає, що гроші є, а тому залишається справа тільки за будівництвом, яким буде займатися ВАТ "Жітомирбуд".

Варто відзначити, що фактично будівництву нового приміщення для музею природи передувало закриття старого, а точніше передача його Житомирської єпархії Української Православної Церкви.

Нагадаємо, 30 травня відбулася позачергова тринадцята сесія Житомирської міської ради. Депутати міської ради своїм рішенням надали в постійне користування земельну ділянку несільськогосподарського призначення за адресою: м. Житомир площа Замкова, 4 Житомирському обласному краєзнавчому музею.

У Житомирі почали будувати новий музей природи


У Житомирі почали будувати новий музей природи

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.