Завтра введуть в експлуатацію першу п'ятиповерхівку житлового комплексу «Фаворит»

Завтра введуть в експлуатацію першу п'ятиповерхівку житлового комплексу «Фаворит»
Завтра 27 листопада, в спальному районі Житомира, в межах вулиць Вітрука-Бородія, введуть в експлуатацію першу чергу будівництва житлового комплексу «Фаворит».

Нагадаємо, спочатку забудовник прийняв рішення здати перший п'ятиповерховий будинок ще в грудні 2011 року, потім термін перенесли на весну 2012 року і в підсумку будинок побудували в кінці 2012 року.

 - На жаль, питання про терміни, абсолютно справедливі. Ще до початку будівельних робіт, проектною організацією був спланований лінійний графік виконання будівельно-монтажних робіт, згідно якого всі СМР, повинні бути закінчені в грудні 2011 року, на весну переносилися тільки благоустрій та внутрішні оздоблювальні роботи, за індивідуальним графіком. Але життя і законодавство вносить свої корективи. Не буду Вам перераховувати всі труднощі з якими ми зіткнулися, але лише одне скажу і повторюся, проблем з фінансуванням не було, просто темпи залежали від людського фактору, житловий будинок-це не супермаркет і не виробничий цех. Тому сьогодні задіяні багато суміжних організацій: від проектних до покрівельних ... І все таки це наш перший досвід в житловому будівництві. Обіцяємо, що уважно вивчимо свій шлях і проведемо розбір польотів. - Говорять в компанії забудовника.

Відомо, що обслуговуванням всього комплексу буде займатися компанія-забудовник "Фаворит Девелопмент Компані". Квартплата для мешканців цього комплексу вийде не дешевою - на рівні 5 грн / кв. метр.

Ціни на квартири в цьому будинку також не низькі - на рівні столичних. Приміром двокімнатна квартира загальною площею 62,25 кв.м. без оздоблення обійдеться покупцям в 505 тис. гривень або 62 тис. дол (в цю вартість включено автономне опалення, шпаклівка стін, стяжка підлоги і вхідні двері). З обробкою «під ключ» ціна взагалі виходить захмарна - 600 тис. грн. ($ 72 тис.).

Відповідно до бізнес-плану, будівництво всього житлового комплексу «Фаворит» буде завершено в 2014 році. У комплексі «Фаворит» передбачені важливі об'єкти інфраструктури. Серед них: супермаркет, дитячий садок, приймальний пункт хімчистки-пральні, ресторан, кафе-кондитерська, відділення банку, стоматологічний кабінет, аптека, дитячі та спортивні майданчики, паркові зони, автостоянки, чотирьохрівневий паркінг, магазини, готельний комплекс. У північній частині кварталу житлової забудови планується облагороджування озера та створення зони відпочинку.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.