Будівництво Музею природи в Житомирі в цьому році фінансувати не будуть

Будівництво Музею природи в Житомирі в цьому році фінансувати не будуть
Кошти на будівництво Музею природи в Житомирі в цьому році з обласного чи державного бюджету виділятися не будуть.

Це стало зрозуміло з відповіді голови Житомирської облдержадміністрації Сидора Кізіна на питання журналіста «Журналу Житомира» «Яка на сьогоднішній день ситуація з будівництвом музею природи в Житомир і що Вам вдалося зробити за 2 місяці вашої роботи на посаді голови ЖОГА для відновлення цього будівництва?»
- Ви знаєте, що у нас мало, тому говорити, що ми профінансуємо, всі без винятку програми, які розпочаті раніше, скажу відразу - ми не зможемо. Деякі з цих проектом мають суттєві недоліки проектно-кошторисної документації, деякі з-за відсутності грошей у бюджеті ми фізично не можемо профінансувати для завершення будівництва. На сесії облради ми вибрали спеціально тільки ті соціальні проекти, які в цьому році ми зможемо завершити будівництво і отримати реальний ефект у цьому році, - заявив Кізін і перерахував об'єкти.

Це Романівська районна лікарня (завершення будівництва корпусу), Олевська школа для початкових класів (добудова приміщення), одна з шкіл у Бердичівському районі на якій зірвало дах «а також деякі роботи по покриттю на Житомирському стадіоні щоб воно не псувалося і ще кілька проектів, виключно таких, які ми зможемо в цьому році закінчити, щоб був соціальний ефект і було видно користь від витрачених грошей», - повідомив Кізін.

За словами губернатора гроші на вище перераховані об'єкти - це половина суми, яка виділялася на поточний рік. Другу частину коштів Житомирська облрада зарезервував, оскільки не відомо якою буде ситуація в країні в майбутньому.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.