На якому поверсі краще жити?

На якому поверсі краще жити?
У покупця, при виборі квартири в новобудові, часто виникає питання, на якому поверсі краще вибрати собі житло? Це питання вважається одним з найбільш важливих при виборі житла. Адже важливі не тільки розташування будинку, площа і кількість кімнат, але і поверх проживання - з точки зору зручності, комфорту і безпеки. Підходить термін здачі квартир в новобудові ЖК «Набережний квартал» і вже зараз варто задуматися про те, на якому поверсі ви хочете жити.

На якому поверсі краще жити, вибирати вам, тому варто керуватися не тільки вартістю квартири, але й власним настроєм та потребами.
З особистого досвіду опитаних, і за твердженням фахівців агентств нерухомості, меншим попитом користуються перші і останні поверхи. Традиційно вважається, що середні поверхи в багатоповерхових будинках більш кращі.

На вторинному ринку житла, квартири на перших і останніх поверхах, як правило, коштують дешевше інших квартир. Ситуація з останніми поверхами будинків трохи відрізняється. У старих багатоповерхових будинках квартири на останніх поверхах можуть коштувати трохи дешевше, через можливі проблем протікання і побоювання проникнення в квартиру сторонніх осіб. Сучасні багатоповерхові будинки, що мають технічні поверхи, позбавлені цих проблем, тому останні поверхи можуть стати найдорожчими: якщо будинок елітний, на останньому поверсі можна побудувати пентхауси і дворівневі квартири з панорамним склінням, які відрізняються не тільки нестандартним дизайнерським рішенням, але і підвищеним комфортом і збільшеною житлоплощею.



Квартирами на першому поверсі, як правило, більше цікавляться літні люди, люди з обмеженими фізичними можливостями, і люди які просто бояться висоти. Багато квартир на перших поверхах у старих будинках, продаються для переведення в нежитловий фонд, і становлять інтерес для різного роду комерсантів. У новобудовах перші поверхи, як правило, вже віддані під нежитлові приміщення - магазини, перукарні, майстерні і т.п.
Поверховість з 4-го по 6-й поверх хороша з екологічного боку – менше вуличних запахів, комах, різних шумових ефектів. Ці поверхи не є критичними для людей з острахом висоти.
Квартири на поверхах з 10-го по 16-й – це найсвітліші квартири, з вікон яких відкриваються красиві панорамні види міста. Для людей, що мають серцево-судинні захворювання і проблеми з острахом висоти ці поверхи не бажані, але ті, хто страждає алергією, позбавлені від всякого роду цвітінь рослин. Віддаючи перевагу верхнім поверхам, ви отримаєте гарний вигляд з вікон своєї нової квартири. Для багатьох цей фактор є дуже важливим при виборі квартири.

Сподіваємося, що дана інформація буде вам корисна і ви підберете в ЖК «Набережний квартал» ідеальну квартиру для себе!
Набережний квартал



Детальний звіт по будівництву дивіться на форумі



ЖК «Набережний квартал»
м Житомир вул. Бородія, 50а
Контактний телефон для консультацій та продажів: 067-67-44-55-0


На якому поверсі краще жити?


На якому поверсі краще жити?


На якому поверсі краще жити?


На якому поверсі краще жити?

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.