Жертвам "Еліти-центру" роздали квартири, у яких неможливо жити

Жертвам "Еліти-центру" роздали квартири, у яких неможливо жити
Будинок, в якому отримали квартири постраждалі від афери "Еліти-центру", вже 4 місяці не можуть здати в експлуатацію.

Частина жертв будівельної афери "Еліта-Центр", яка 16-го серпня цього року отримала ключі від новеньких квартир, все ще не відсвяткувала новосілля через те, що будинок не здали в експлуатацію.

Як повідомлялося раніше інформаційним агентством Інтерфакс-Україна від 19.09.11. Цитата: "На початку 2006 року в Києві була розкрита велика афера на ринку нерухомості, в результаті якої, за даними МВС, 1759 громадян стали жертвами групи компаній" Еліта-Центр ", представники якої брали в них гроші як оплату нібито споруджуваного житла. "

Після пафосного відкриття новобудови, на якому була присутня практично вся верхівка столичної влади, у будинку відключили воду, світло, а опалення так і не запустили.

Здати будинок в експлуатацію "за два тижні" власникам квартир обіцяють вже четвертий місяць. Багато сімей, які розраховували на переїзд, поки змушені перебиватися орендованим житлом, одночасно сплачуючи кредити.

При цьому, за словами власників квартир, новобудову зараз консервують: засипають сіль в систему водопостачання, планують знімати батареї і навіть не думають щось там запускати.

У пункті роботи з інвесторами, який знаходиться прямо під будинком, людей відсилають до "Київміськбуд".

"Зараз не дають воду, тому що будуть морози, щоб не прихопила. Були маленькі затримки з теплом, тому тепломережа в якій ми повинні були врізатися не діюча, тому ми від дому переводили тепломережа", - заявив віце-президент компанії Василь Козачук, пообіцявши до 1 грудня впоратися з усіма негараздами.

Варто зазначити, що до відключення комунікацій будівельники запевняли, що в багатоповерхівку можна в'їхати хоч зараз.

Источник: domik.net

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.