Обсяги будівництва житла досягли докризового рівня – Анатолій Близнюк

Обсяги будівництва житла досягли докризового рівня – Анатолій Близнюк
Обсяги житлового будівництва у 2011 році досягли докризового рівня. Про це повідомив Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Анатолій Близнюк під час брифінгу в Кабінеті Міністрів 29 лютого.

За даними Держстату, за підсумками минулого року введено в експлуатацію 9,41 мільйонів метрів квадратних загальної площі житла. Це на 0,8 % більше, ніж 2010 року. Якщо не враховувати введених в експлуатацію індивідуальних житлових будинків, споруджених у попередні роки, зростання ще більше – на 43,5 %», – наголосив Анатолій Близнюк.

Він додав, що за рахунок коштів держбюджету у 2011 році введено в експлуатацію менше відсотка – 0,8 % загального обсягу житла. Однак, це у 2,2 рази більше, ніж 2010 року.

А.Близнюк уточнив, що при цьому не враховується житло, введене в експлуатацію в результаті реалізації Державної цільової соціально-економічної програми будівництва (придбання) доступного житла на 2010-2017 рр., Державної програми забезпечення молоді житлом на 2002-2012 рр. та бюджетної програми пільгового кредитування індивідуальних сільських забудовників.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.