Мінрегіон створить комунікаційну платформу для отримання пільгової іпотеки

Мінрегіон створить комунікаційну платформу для отримання пільгової іпотеки
Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України започатковує спеціальний форум на офіційному веб-сайті: Соціальна ініціатива Президента України.

На цій сторінці розміщено спеціальну форму, за допомогою якої Мінрегіон розраховує зібрати інформацію від забудовників, що бажають взяти участь у реалізації соціальної ініціативи Президента України. Реалізовуватиметься вона шляхом часткової компенсації відсоткової ставки громадянам за кредитами комерційних банків.

Це лише перший крок, спрямований на збір всієї доступної інформації, яка буде використана для запуску програми. У найближчих планах Мінрегіону – створення комунікаційної веб-платформи для забудовників, банків та громадян, яка зробить пошук та підбір найбільш вигідних пропозицій для усіх учасників програми ефективним, зручним та максимально прозорим.

Головна мета здешевлення іпотеки – збільшення платоспроможного попиту на житло, вирішення проблеми забезпечення житлом громадян та покращення економічних показників. Адже загальновідомо, що одна гривня вкладена у будівництво додає іще шість у суміжних галузях економіки. Однак процес потребує свідомої участі та компромісу між усіма учасниками цього процесу – фінансистами, будівельниками та громадянами.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.