Иностранные инвесторы заинтересовались украинской недвижимостью

Иностранные инвесторы заинтересовались украинской недвижимостью
Все більше грошей вкладають іноземні компанії в українську нерухомість.

Експерти відзначають збільшення припливу іноземних інвестицій на український ринок нерухомості з Росії та країн Європи. Найбільш привабливим вважається столичний ринок комерційної нерухомості. Тут прибутковість у всіх сегментах перевищує показники Лондона, Будапешта, Праги, Варшави та Москви.

Працюють гроші іноземних компаній і в інших регіонах України. Це показала реалізація проектів в Дніпропетровську, Донецьку, Харкові, Одесі, на південному березі Криму і гірських схилах Карпат.

У Чернівцях, наприклад, на сферу нерухомості припадає найбільша частина всіх іноземних інвестицій. Наприклад, обсяг внесених в економіку міста прямих іноземних інвестицій у формі акціонерного капіталу становить 27,9 млн. дол США. Зацікавленість продемонстрували 35 країн світу. Серед них Кіпр, Туреччина, Італія, Віргінські острови, США, Німеччина, Румунія, Великобританія і Польща.

Значні обсяги іноземних коштів зосереджено у сфері діяльності готелів та ресторанів, будівництва торгових і розважальних центрів, оренди об'єктів нерухомості.

Експерти впевнені, що український ринок ще довго буде залишатися привабливим для іноземних компаній. В країні всі сегменти ринку нерухомості знаходяться в стадії росту і далекі від насичення. Це дозволяє інвесторам розраховувати на швидке повернення інвестицій і високу прибутковість.

Источник: o-k.com.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.