Держава створює єдиний держреєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов

Держава створює єдиний держреєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов
Формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов завершать до жовтня 2013 року. Відповідну постанову ухвалив Уряд. Про це повідомив Віце-прем'єр-міністр України Олександр Вілкул.

«Єдиний державний реєстр громадян, які потребують поліпшення житлових умов стане важливим чинником у формуванні державної житлової політики», - сказав Олександр Вілкул.

Квартирна черга на житло, як ми звикли її називати, ведеться у всіх населених пунктах України органами місцевого самоврядування, а також ведеться відомчий реєстр. З формуванням Єдиного держреєстру, буде фактично проведена інвентаризація всіх квартирних черг, які поки не об'єднані в єдину базу даних. «Таким чином, буде створено реальну картину потреби в житлі в кожному населеному пункті», - сказав віце-прем'єр-міністр України.

Для довідки: Законом України «Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва» передбачено формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов відповідно до законодавства та перебувають на квартирному обліку, як автоматизовану систему збирання, накопичення та надання інформації про таких громадян.

Источник: Building

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.