В Україні збільшилася кількість суб'єктів, що надають послуги оренди

В Україні збільшилася кількість суб'єктів, що надають послуги оренди
В Україні за 11 місяців 2013 зареєстровано майже 1 тис. ( 939 ) суб'єктів господарювання, які планують надавати послуги оренди, - 226 юридичних осіб та 713 фізичних осіб-підприємців. Ця сфера реєстрації бізнесу показала позитивну динаміку майже на 7 % порівняно з аналогічним періодом минулого року, коли було зареєстровано 879 суб'єктів бізнесу ( 184 юридичних осіб та 695 фізичних осіб- підприємців), повідомляє прес -служба Укрдержреєстру.

При цьому найчастіше реєструвалися суб'єкти господарювання, які планують надавати в оренду автомобілі - це 38 юридичних осіб та 148 фізичних осіб- підприємців. Друга за популярністю сфера - прокат товарів для спорту та відпочинку - це 7 юридичних осіб та 143 фізичних особи- підприємця. Трійку лідерів завершує надання в оренду будівельних машин і устаткування - 34 юридичні особи та 74 фізичні особи- підприємці.

Варто відзначити, що найбільш активною по даному напрямку була динаміка з реєстрації суб'єктів господарювання, які планують надавати в оренду будівельні машини та обладнання - на рівні 54 % з 70 суб'єктів господарювання в минулому році до 108 в цьому році.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.