КМДА замовила оцінку землі

КМДА замовила оцінку землі
Департамент земельних ресурсів Київської міськдержадміністрації 29 листопада уклав угоди на грошову оцінку земельних ділянок, що підлягають продажу. Про це повідомляється в « Віснику державних закупівель».

« У.К.Р. - Гео » оцінить ділянку на вул. Щусєва, 32 у Шевченківському районі Києва, який хоче купити ТОВ фірма « С.М.К. ». Площа земельної ділянки - 625,39 кв.м. Цільове призначення земельної ділянки: для експлуатації та обслуговування продовольчого магазину. Допустимий рівень ціни становить 8 тис. грн.

ТОВ фірма « С.М.К. » належить Віктору і Вадиму Макаренко. Вадим Макаренко відомий як керівник київської філії «СМК » ТОВ « Коньячний дім« Зоряний ».

Відомо, що за адресою Щусєва, 32 розміщувався алкогольний супермаркет київської філії «СМК » ТОВ « Коньячний дім« Зоряний ».
Харківське ТОВ « Коньячний дім« Зоряний »засновано Олегом Браташов і Володимиром Озеровим.

20 листопада 2013 проти ТОВ « Коньячний дім« Зоряний »порушено справу про банкрутство.

Комунальне підприємство «Київський міський центр земельного кадастру та приватизації землі» оцінить земельну ділянку на вул.
Мілютенка, 24 у Деснянському районі м. Києва. Площа земельної ділянки -340,60 кв. м Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва, експлуатації та обслуговування магазину і кафе в одному комплексі. Допустимий рівень ціни становить 8 тис. грн.

Придбає ділянку підприємець, Макарчук Ірина Дмитрівна, яка має право торгувати харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами. Відомо, що за адресою вул. Мілютенка, 24 знаходиться багатоквартирний будинок.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.