Влада Житомира хочуть продати чотири земельні ділянки під будівництво нових магазинів

Влада Житомира хочуть продати чотири земельні ділянки під будівництво нових магазинів
Житомирська міськрада оголосила конкурс для суб'єктів оціночної діяльності на проведення робіт з експертної грошової оцінки чотирьох земельних ділянок.

В оголошенні, опублікованому на сайті мерії, зазначено, що мета проведення оцінки - визначення можливої ​​вартості продажу об'єктів, які призначені для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Перелік земельних ділянок, які збираються продавати міська влада:

земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,3631 га по вул. Праці, 16, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,0148 га по вул. І.Франка, 1, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,0229 га по вул. Баранова, 60, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі;

земельну ділянку несільськогосподарського призначення площею 0,4956 га вул. Східна, 88/2, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Нагадаємо, що земельна ділянка по вул.І.Франка, 1 знаходиться через дорогу від ЖДУ і біля будинку № 41 по вул. Велика Бердичівська, жителі якого просять не давати дозвіл на добудову магазину на першому поверсі 9-поверхівки.

Як повідомли на засіданні земельної комісії депутат Юрій Самборський говорив, що керівництво Житомирського державного університету ім.І.Франка виступає проти відкриття якихось літніх майданчиків біля навчального закладу.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.