В Україні відновлять укладення договорів за програмою здешевлення іпотеки

В Україні відновлять укладення договорів за програмою здешевлення іпотеки
У 2014 році програма здешевлення вартості іпотечних кредитів відновила свою роботу і вже увійшла в штатний режим. Про це повідомив голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін.

Леонід Рисухін звернув увагу на те, що об'єкти для участі в 2014 році в програмі здешевлення іпотечних кредитів були затверджені 17 січня на засіданні Міжвідомчої комісії при Мінрегіоні. А станом на 31 січня в рамках цієї програми вже 20 сімей придбали власне житло.

Голова правління Держмолодьжітло зазначив, що програма здешевлення іпотечних кредитів користується великою популярністю серед громадян. Це підтверджує те, що тільки в січні консультації щодо участі в ній отримали 1460 сімей, і вже більше сотні сімей надали повний пакет документів для отримання пільгового кредиту.

«Протягом короткого періоду з початку року банки вже надали громадянам 20 подешевшали кредитів на суму понад 4,4 млн грн. У свою чергу за всіма укладеними договорами за період дії програми держава в січні компенсувала громадянам майже 7,4 млн грн. Таким чином, можна констатувати, що виконання програми здешевлення вартості іпотечних кредитів з перших днів поточного року увійшла в штатний режим, додає впевненості громадянам, які вже отримали пільговий кредит в її рамках, і тим, хто тільки вирішує скористатися цією можливістю », - зазначив глава Держмолодьжітло.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.