Кількість договорів за програмою здешевлення іпотеки зросла до 144

Кількість договорів за програмою здешевлення іпотеки зросла до 144
Кількість укладених в Україні договорів по держпрограмі здешевлення вартості іпотечних кредитів на покупку житла зросла до 144, тоді як на 27 липня їх кількість становила 114, повідомили в прес-службі Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства з посиланням на заступника голови Чернігівської облдержадміністрації Віктора Геращенко.

54 договору з 144 підписані в Києві.

Крім того, за словами директора Чернігівського регіонального управління Держфонду сприяння молодіжному будівництву Анатолія Ярошевского, в області видано сім кредитів на суму 1,3 млн грн і до кінця наступного тижня до видачі заплановані ще шість кредитів.

А.Ярошевский повідомив, що в програмі в області беруть участь «Укргазбанк», «Ощадбанк», а також вже пройшли акредитацію банк «Демарк» і ЗАТ ФК «Княгиня Ярославна».

Як повідомлялося з посиланням на Мінрегіон, в Україні станом на 27 липня кількість укладених договорів за Державною програмою здешевлення вартості іпотечних кредитів на покупку житла виросло до 114 з 91 (на 23 липня), з них профінансовано 90 кредитів на 23410000 грн.

В цілому на 27 липня 2012 року в програмі бере участь 221 об'єкт, у якому пропонуються 9,733 тис. квартир. У програмі виявили бажання взяти участь 9,613 тис. громадян.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.