Рейтинг найдорожчих курортів для придбання нерухомості

Рейтинг найдорожчих курортів для придбання нерухомості
На питання про те, де найдорожча нерухомість класу люкс, зазвичай відповідають: «У великих містах - Лондоні, Нью-Йорку, Москві, Гонконгу та Парижі». Однак у світі є багато невеликих курортних населених пунктів, де житло нітрохи не дешевше, ніж у мегаполісах.


1. Кап-Ферра, Франція

Найдорожча нерухомість преміум-класу в світі після Монако і Лондона - в Кап-Ферра, недалеко від Ніцци і Монте-Карло. Це місце рясніє розкішними віллами. Колись тут жили бельгійський король Леопольд II і англійський письменник Сомерсет Моем. Серед сьогоднішніх власників житла - один із засновників Microsoft Пол Аллен і композитор Ендрю Ллойд Веббер.

Кап-Ферра - одне з найпрестижніших місць на Лазурному березі. Оскільки пропозиція обмежена, середня ціна квадратного метра досягає 54 600 дол Це трохи менше, ніж у Лондоні (56 300 дол. / м ²), більш ніж на третину більше, ніж у Парижі (40 500 дол. / м ²), і приблизно в два рази більше, ніж в Токіо (28 300 дол. / м ²).

2. Сен-Тропе, Франція

Покупці, що бажають придбати елітну нерухомість на півдні Франції, найчастіше вибирають між Кап-Ферра і Сен-Тропе, містечком з населенням понад 5 000 жителів недалеко від Канн. Тут люблять відпочивати актриса Сієна Міллер, модель Єва Херцигова і бізнесмен Роман Абрамович.

Середня ціна на нерухомість преміум-класу становить 40 800 дол / м ². Купити віллу в Сен-Тропе можна як за 6-8 млн, так і за 20-30 млн дол

3. Куршевель, Франція

Куршевель - найдорожчий гірськолижний курорт в світі. Нерухомість затребувана в іноземців, серед яких особливо багато росіян.

Середня ціна на елітне житло становить 38 800 дол / м ², тоді як вартість деяких розкішних шале може досягати 57 800 дол. / м ². Будинки в Куршевелі коштують дорожче, ніж на іншому престижному курорті - Санкт-Моріц, де житло навіть на фешенебельній вулиці Зувретта коштує не дорожче 45 000 дол. / м ².

4. Канни, Франція

У Каннах нерухомість преміум-класу продається в середньому за 31 900 дол / м ². Шикарні вілли коштують від 3 до 30 млн дол Наприклад, недалеко від Канн за 10 млн дол продаваетя будинок Едіт Піаф. Але є і більш дорогі пропозиції - за 70-80 млн дол

Близько сотні росіян володіють нерухомістю в Каннах. Серед придбань останніх років - вілла Tropicale вартістю близько 37 млн ​​дол і вілла Bagatelle за 31600000 дол При цьому попит перевищує пропозицію, оскільки по-справжньому ексклюзивних пропозицій не так багато - близько двох десятків.

5. Кіпр

Одне з найпопулярніших місць для покупки нерухомості на Кіпрі - Лімасол. Це також саме космополітичне місто в країні. Тут реалізується один з найбільших проектів на острові - Limassol Marina, в рамках якого будуть побудовані 86 вілл і 188 квартир, а також пристань для яхт, що дозволяє поставити на якір судна довжиною від 8 до 100 м. Тут багато покупців з Росії, Великобританії і країн Скандинавії.

Середня ціна квадратного метра по острову становить 25 100 дол / м ². В Лімасолі можна придбати віллу з п'ятьма спальнями і басейном за 12 млн дол або шикарний будинок на першій лінії моря за 20 млн дол

6. Сардинія, Італія

Найдорожче житло на італійському острові Сардинія - в Порто-Черво. Будинки класу люкс з видом на море поблизу пристані для яхт продаються за ціною від 70 до 150 млн дол Середня ціна на нерухомість становить 24 000 дол / м ².

«Найвищі ціни - на Віа-Ромадзіно, вони досягають 42 000 дол / м ². Тут знаходяться вдома італійських і російських мільярдерів », - каже Олена Цветкович з компанії Savills.

7. Аспен, США

Нерухомість в Аспені, невеликому курортному містечку в штаті Колорадо, найдорожча в Північній Америці. Будинки тут в середньому продаються за 22 900 дол / м ². Це дорожче, ніж у Нью-Йорку, де середня вартість житла становить 22 600 дол / м ².

За даними Zillow.Com, середня ціна продажу будинку в Аспені - 2 млн дол, тоді як у вищому ціновому сегменті можна знайти нерухомість за 30-40 млн дол або навіть дорожче. Наприклад, тут продається ранчо вартістю майже 60 млн дол

8. Кортіна-д'Ампеццо, Італія

Кортіна-д'Ампеццо - місто в провінції Беллуно регіону Венето - популярний зимовий курорт в Доломітових Альпах. Тут багато будинків XVIII-XIX століть з видом на гори. Середня ціна елітного житла становить 21 600 дол / м ². У цьому містечку можна купити, наприклад, будинок з дев'ятьма спальнями і басейном приблизно за 43 млн дол або нову віллу з п'ятьма спальнями за 19 млн дол

Нерухомість в Кортіна-д'Ампеццо набагато дорожче, ніж в інших престижних місцях Італії. Для порівняння, розкішні будинки біля озера Комо продаються в середньому за 13 700 дол / м ², в Тоскані - за 9 600 дол. / м ².

9. Мюстік, Сент-Вінсент і Гренадіни

Острів Мюстік в Карибському морі належить компанії Mustique. Всі його населення зайнято в туристичному бізнесі. Сюди приїжджають найбагатші люди планети, серед яких є члени королівських сімей.

Будівництво на острові жорстко регулюється. Тут всього 85 вілл, і нерухомість рідко виставляється на продаж. Елітне житло в Мюстіке коштує в середньому 21 500 дол. / м ². Серед щасливих власників - музикант Мік Джаггер, дизайнер Томмі Хілфігер і видавець Фелікс Денніс.

10. Мерібель, Франція

Мерібель, відомий гірськолижний курорт, знаходиться в Ле-Труа-Валле («Три долини»), у Савойї. На відміну від багатьох інших курортів, тут зберігається атмосфера традиційного альпійського селища.

Серед пропозицій переважають шале. Середня ціна квадратного метра престижної нерухомості становить 20 000 дол / м ².

Источник: http://tranio.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.