Світовий ринок нерухомості досяг докризових показників

Світовий ринок нерухомості досяг докризових показників
В даний час світовий індекс вартості житла на 4 % вище свого попереднього піку у другому кварталі 2008 -го і на 12,7 % перевищує найнижчий показник цін, який був зафіксований у другому кварталі 2009 року.

Global House Price Index від Knight Frank, який відстежує ціни на житлову нерухомість в 53 країнах світу, а також в Дубаї та Гонконгу, зафіксував перевищення докризових показників.

Як показує дослідження, на вересень 2013 вже в 69 % розглянутих країн, ціни на нерухомість демонструють позитивну динаміку. У 2011-му таких було тільки 55 %.

У третьому кварталі нинішнього року світові ціни на житло в середньому зросли на 1,5 %, а річні показники піднялися на 4,6%.

Примітно, що високі результати, зазначені в Global House Price Index, були досягнуті не тільки за рахунок активно зростаючих цін в Дубаї, Китаї та Гонконгу, які формують трійку лідерів, а й завдяки ряду ринків, що розвиваються. Наприклад, з січня по вересень 2013 нерухомість Тайваню, Індонезії, Туреччини і Бразилії подорожчала на 15,4%, 13,5 %, 12,5 % і 11,9 % відповідно.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.