Опублікована статистика зміни цін на елітне житло в світі

Опублікована статистика зміни цін на елітне житло в світі
Індекс цін на елітне житло від компанії Knight Frank показує позитивну динаміку вже 13 кварталів підряд. За 2013 він виріс 6,9 %.

У четвертому кварталі 2013-го в список 30 міст індексу увійшли три новачки. Нових висот досягла елітна нерухомість Ванкувера, Мадрида і Дубліна, пише Knight Frank.

Світова елітна нерухомість продовжує зміцнювати свої позиції. Останній квартал року відзначився 2 % зростанням індексу.

Найсерйозніший зростання цін на « елітку » за даними на четвертий квартал зафіксований в Джакарті. У столиці Індонезії нерухомість подорожчала на 37,7% в річному численні. Із серйозним відставанням від лідера йдуть Дубай, Пекін і Дублін - плюс 17,5 %, 17,1 % і 17 % відповідно.

А ось ринки елітної нерухомості Лондона і Гонконгу здивували аналітиків. Столиця Великобританії відзначилася всього 7,5 % зростанням. А азіатський мегаполіс і зовсім пішов в мінус. Люксовий житло подешевшало на 2,2 %.

Париж і Женева серйозно обганяють Гонконг: падіння цін у французькій столиці склало 4 %, а в швейцарському місті - 8 %.

Активне відновлення ринку нерухомості США триває, що демонструють Нью-Йорк та Сан-Франциско - плюс 10,4 %. А « елітка » зоряного Лос-Анджелеса додала 14 % за рік. Представник США потрапив на четверте місце індексу і вже дихає в спину лідерам.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.