Ціни на житло в США виросли на 12,5%

Ціни на житло в США виросли на 12,5%
Вартість нерухомості в США демонструє 20-й місяць поспіль стійке зростання. У жовтні ціни збільшилися на 12,5 % в річному співвідношенні.

Згідно зі статистикою, в місячному співвідношенні зростання цін на нерухомість (у тому числі проблемну ) виявився скромнішим, склавши 0,2 % у жовтні. Уповільнення зростання цін очікувалося, оскільки традиційно найбільша сезонне подорожчання спостерігається навесні і влітку, після чого настає спад, передає World Property Channel. Експерти очікують, що статистика за листопад покаже незмінні в місячному співвідношенні ціни, при цьому в річному співвідношенні їх зростання в листопаді складе 12,2 %.

«Місячні темпи зростання, як очікується, будуть помірними до кінця 2013 року», - говорить Марк Флемінг, головний економіст компанії CoreLogic. - «Це швидше позитивна тенденція, оскільки ціни майже в половині штатів знаходяться всього в 10 % від своїх пікових показників».

П'ять штатів продемонстрували значне зростання цін на житло (з урахуванням боргової ): Невада ( +25,9 %), Каліфорнія ( +22,4 %), Джорджія ( +14,2 %), Мічиган ( +14,1 %) і Аризона ( +14 %). Єдиним штатом де ціни на житло впали (-0,5 %), виявився Нью-Мексико. Без урахування проблемного житла лідерами зі зростання цін на нерухомість виявилися Невада ( +22,5 %), Каліфорнія ( +22,4 %), Юта ( +13,3 %), Флорида ( +13 %) і Нью -Йорк ( + 12,4 %).

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.