Остоженка стала восьмою серед найдорожчих житлових вулиць світу

Остоженка стала восьмою серед найдорожчих житлових вулиць світу
У 2013 році середня вартість квадратного метра елітного житла на Остоженке в Москві склала $ 29 тис., що дозволило їй зайняти восьме місце в рейтингу найдорожчих вулиць світу. Про це йдеться в дослідженні компанії Knight Frank.

Очолила список вулиця Поллокс Пас в Гонконзі, де квадратний метр коштує в середньому $ 120 тис. На другій позиції розташувалася лондонська Кенсінгтон Гарденс ($ 107 тисяч за « квадрат» ), на третьому - Авеню Принцеси Грейс в Монако ($ 86 тис.).

Відповідно до огляду, четверту сходинку з показником в $ 79 тис. за кв. м зайняв бульвар Генерала де Голля на французькому курорті Сен-Жан-Кап-Ферра, а п'ята стала вулиця Патерсон Хілл в Сінгапурі ($ 42,5 тис.). Слідом розмістилися вулиці Шеман де Рут в Женеві і Ромацціно Хілл на Сардинії ($ 37 і $ 32,9 тис. відповідно). Остоженке вдалося випередити нью-йоркську П'яту Авеню ($ 28 тис.) і паризьку Авеню Монтень ($ 26 тис.).

За інформацією експертів, найбільше зростання цін в топ-10 за підсумками року зафіксоване на Поллокс Пас, де « елітка » подорожчала на 10 %.

Вартість житла на Патерсон Хілл збільшилася на 6,5 %, на П'ятій Авеню-на 5,4 %, на Авеню Принцеси Грейс - на 5 %. На Остоженке ціни зросли на 3,6%.

За даними компанії SOHO Estate, середня вартість квадратного метра на вторинному ринку елітного житла столиці в 2013 році зросла на 3,8 % до $ 26,9 тис. У новобудовах, як повідомляли в Knight Frank, ціна практично не змінилася і склала $ 24,7 тис.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.