Супер-багатії зберігають 19% своїх активів у вигляді нерухомості

Супер-багатії зберігають 19% своїх активів у вигляді нерухомості
Найбагатші люди світу вкладають у нерухомість в середньому близько 1/5 частки свого капіталу, при цьому частка інвесторів з Азії напрочуд висока.
Згідно з дослідженням радника з міжнародною нерухомості Savills, проведеним за сприяння компанії Wealth-X , найбагатша верхівка світу (близько 200 тис. осіб) вклали в нерухомість 19 % своїх заощаджень. Сукупні статки цих людей становить $ 27 770 млрд - таким чином, загальна вартість придбаної ними нерухомості дорівнює $ 5328 млрд.

Перше місце за кількістю таких вкладень займає Європа: багатії з європейських країн витратили на нерухомість в середньому по 31 % від своїх капіталів, що склало $ 2391 млрд. На другому місці знаходиться Азія з 27% ($ 1800 млрд), а на третьому - Близький Схід з 26 % ( $ 880 млрд).

 « Вирішальне значення на світові ринки нерухомості роблять насамперед покупці житла, але роль інвесторів, які купують різні типи нерухомості, все помітніше зростає», - стверджує Іоланда Барнс, голова досліджень міжнародного ринку Savills. На її думку, значення приватних інвестицій зробило крок вперед в той момент, коли розгорівся боргову кризу.

Згідно Savills, загальна вартість світової нерухомості на даний момент складає близько $ 180 трлн, 72 % при цьому становить жиле житло. $ 70 трлн становить всесвітній річний обсяг коштів для інвестування - $ 20 трлн з них складають гроші, які фігурують в інвестиційних угодах з нерухомістю. У свою чергу, $ 600 млрд. з них в 2013 році склали обсяги інвестицій у комерційну нерухомість.

Источник: Buildung UA

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.