Житомирська облрада має намір віддати в оренду колишній профілакторій 22 партз'їзду на Корбутівці

Житомирська облрада має намір віддати в оренду колишній профілакторій 22 партз'їзду на Корбутівці
Житомирська обласна рада має намір розглянути на сесії 8 вересня питання про передачу в оренду цілісного майнового комплексу комунального підприємства "Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр" Полісся "Житомирської обласної ради.

Про це йдеться в проекті рішення Житомирської обласної ради.

Жителі Житомира добре знають цей лікувальний заклад як профілакторій саме 22 партз'їзду.

Проектом передбачено комунальному підприємству "Агентство з питань регіонального розвитку" Житомирської обласної ради забезпечити:

Проведення (на конкурсній основі) незалежної оцінки вартості цілісного майнового комплексу комунального підприємства "Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр" Полісся "Житомирської обласної ради.

Розміщення в газеті "Житомирщина" та інших ЗМІ оголошення про намір передати в оренду цілісний майновий комплекс комунального підприємства "Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр" Полісся "Житомирської обласної ради.

У разі надходження заяви (або заяв) на оренду з повним пакетом документів доручити:

Голові обласної ради укласти, згідно з чинним законодавством, договір оренди цілісного майнового комплексу комунального підприємства "Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр" Полісся "Житомирської обласної ради строком на 5 років за орендною платою, встановленою відповідно до Методики розрахунку і порядку використання плати за оренду майна , що є спільною власністю територіальних громад сіл, селищ, міст області.

Директору комунального підприємства "Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр" Полісся "Житомирської обласної ради здійснити організаційно-правові заходи щодо припинення діяльності комунального підприємства" Обласний лікувально-оздоровчий реабілітаційний центр "Полісся" Житомирської обласної ради шляхом його реорганізації через приєднання до суб'єкта господарювання, який буде визначений для укладення договору оренди цілісного майнового комплексу.

Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію обласної ради з питань бюджету та комунальної власності та заступника голови ради Чигиря М.А.

Источник: Житомир.інфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.