Житомирщина: Проводиться реорганізація комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків

Як повідомили Інтернет-виданню Рупор Житомира в облдержадміністрації, облдержадміністрацією спільно з обласною радою проводиться робота по зменшенню збиткових підприємств, що перебувають у спільній власності територіальних громад сіл, селищ, міст області, зокрема тих, які можуть працювати прибутково та поповнювати обласний бюджет за рахунок перерахування частини свого прибутку, забезпечувати робочими місцями населення області, надавати якісні послуги.

Так, спільним розпорядженням голови облдержадміністрації та голови обласної ради була утворена робоча група для виведення із кризового стану комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради. Робоча група здійснила всебічний аналіз фінансово-господарської діяльності підприємства, вивчила слабкі та сильні сторони підприємства, визначила можливості його розвитку за напрямками діяльності. За пропозиціями робочої групи прийнято рішення Житомирської обласної ради від 08.09.11 №314 «Про реорганізацію комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради».

На теперішній час проводяться заходи щодо припинення комунального підприємства по експлуатації адмінбудинків Житомирської обласної ради та його дочірнього підприємства громадського харчування «Світанок» і створення комунальної установи по експлуатації адмінбудинків та двох комунальних підприємств: «Готельний комплекс «Україна» та «Світанок» Житомирської обласної ради.

Завдяки таким перетворенням, очікується розвиток готельного комплексу «Україна», підвищення стандартів обслуговування у м. Житомирі у рамках підготовки до Євро-2012, а також покращення роботи громадської їдальні комунального підприємства «Світанок».

Джерело статті: RuporZT

Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.