Рижук видав розпорядження про роботу аеропорту Житомира

Рижук видав розпорядження про роботу аеропорту Житомира
Житомирський губернатор Сергій Рижук підписав розпорядження про створення робочої групи, яка повинна вивчити можливість і необхідність відновлення авіаційного сполучення з обласним центром.

Текст відповідного розпорядження опублікований на офіційному сайті облдержадміністрації.

Розпорядження прийнято «згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 14.04.10 № 357« Про затвердження Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу ».

До складу робочої групи, яку очолює заступник губернатора Віктор Куницький, входять старший авіаційний начальник повітряного простору Житомир-Озерне Іван Петренко і старший авіаційний начальник повітряного простору Житомир-Смоківка Леонід Крігер.

Робоча група повинна вивчити питання про можливість і необхідність відновлення авіаційного сполучення Житомира з містами України та подати свої пропозиції обласної державної адміністрації до 15 квітня 2012.

Як повідомляв Житомир.info, рішенням департаменту авіаційних перевезень та аеропортів Державіаслужби України від 24 листопада минулого року аеродром «Житомир (Смоківка)» виключено з Державного реєстру цивільних аеродромів України.

Источник: Житомир.інфо

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.