На Житомирщині досі не укладено жодного договору на супер-дешеву іпотеку

На Житомирщині досі не укладено жодного договору на супер-дешеву іпотеку
На умовах здешевленої іпотеки громадяни поки придбали всього 71 квартиру.

Саме стільки кредитів було видано з моменту старту програми. За минулий тиждень видані 15 нових кредитів та укладені 19 нових договорів про надання часткової компенсації.

За наданими раніше кредитами банки профінансували позичальників на 4 мільйон 380 тисяч гривень. Кількість бажаючих збільшилася на 639, тепер здешевленим кредитом мають намір скористатися 9148 громадян. Поступово у програмі зростає кількість житлових будинків, яких за минулий тиждень додалося 32, а також квартир, яких тепер пропонується на 1652 більше.

У столиці з моменту старту програми до 23 липня укладено вже 39 договорів та надано стільки ж кредитів. Причому за останній тиждень нові договори уклали з 10 киянами та ще стільком же видали кредити. Можливістю поліпшити житлові умови виявили бажання 1337 жителів столиці.

У 12 регіонах країни ситуація не змінилася. Як і раніше, не укладено жодного договору та не видано жодного кредиту на Вінниччині, Донеччині, Житомирщині, Луганщині, Миколаївщині, Одещині, Тернопільщині, Херсонщині, Хмельниччині, Черкащині, Буковині та у Севастополі.

З приводу такого стану виконання програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов минулої середи Прем’єр-міністр заслухав голів держадміністрацій Вінницької та Хмельницької областей.

Планується, що на черговому засіданні Уряду в середу, 25 липня, про стан реалізації соціальної ініціативи Президента урядовцям звітуватимуть голови іще двох обласних держадміністрацій.

Загалом же, на 23 липня 2012 року у програмі здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов, беруть участь 188 об’єктів, у яких пропонується для придбання 8258 квартир. Взяти участь у програмі виявили бажання 9148 громадян.

Укладено 98 договорів. Банками профінансований 71 кредит на загальну суму понад 19 млн. гривень. З них у Києві – 39 кредитів на загальну суму близько 13,5 млн грн, 9 кредитів у Сумській області на суму 1,4 млн. грн., 8 кредитів у Полтавській області на суму 1,1 млн. грн., 7 кредитів у Харківській області на суму понад 1 млн. грн., 3 кредити у Автономній Республіці Крим на суму понад 900 тисяч гривень, по 1 кредиту у Закарпатській, Івано-Франківській, Кіровоградській, Рівненській та Чернігівській областях.

Так на 23 липня виглядає кількість укладених договорів в розрізі регіонів:

- м.Київ – 39;

- Дніпропетровська область – 12;

- Сумська область – 10;

- Полтавська область – 8;

- Харківська область – 7;

- Івано-Франківська область – 5;

- Рівненська область – 3;

- Львівська область – 3;

- Волинська область – 3;

- Автономна Республіка Крим – 3;

- Київська область – 2;

- Чернігівська область – 1;

- Запорізька – 1;

- Закарпатська – 1.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.