Депутати Житомирської міськради ніяк не можуть узгодити кількість об'єктів для приватизації в 2013 році

Депутати Житомирської міськради ніяк не можуть узгодити кількість об'єктів для приватизації в 2013 році
Перелік об'єктів комунальної власності міста, які підлягають приватизації в цьому році, за місяць змінювався тричі.

Проект рішення сесії Житомирської міськради про затвердження об'єктів, які підлягають і не підлягають приватизації в 2013 році, був опублікований на сайті мерії 29 листопада минулого року. Зміни вносилися 17, 18 і 28 грудня, але не факт, що до сесії міськради, яка запланована на кінець березня, перелік не буде в черговий раз відкориговано.

17 грудня в списку на приватизацію було 14 об'єктів, 18 грудня їх вже стало 19, з'явилися нові приміщення: два по вул. І. Кочерги, 11 (викуп ФОП Сагадін Т.Д.); вул. Шевченка, 16 (ФОП Квятковський О.Ю.); вул. В. Бердичівська, 35 (ТОВ «БТК-Центр комплект»); вул. Київська, 50 (ФОП Люх О.В.).

У списку, який був опублікований на сайті мерії 28 грудня вже відсутнє приміщення по вул. Шевченка, 16. Скільки об'єктів станом на сьогоднішній день включено в перелік які підлягають приватизації - не відомо, а до сесії міськради ще два тижні ...

Як повідомлялося, в 2013 році надходження до міського бюджету від приватизації об'єктів комунальної власності заплановано в сумі 3 млн.грн.

Источник: Житомир ІНФО

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.