Чиновники вкрали три квартири в Житомирі

Чиновники вкрали три квартири в Житомирі
Прокуратура Житомирської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконної приватизації трьох квартир в Житомирі.

Про це стало відомо з повідомлення, розміщеного на сайті Генеральної прокуратури України.

Як стало відомо «Журналу Житомира», в 2008 році Житомирська міська рада сформував фонду житла для тимчасового проживання громадян, які втратили житло в результаті стихійного лиха та за інших підстав. На облік в 2008-2012 роках були поставлені 5 сімей для отримання такого житла.

Встановлено, що посадові особи, протягом 2011-2013 років, надали виконкому міськради документи про безпідставне виключення із зазначеного фонду п'яти квартир. Житло було надано громадянам, які не мали права на його отримання.

Три квартири вартістю 560 тис. грн. незаконно приватизовано громадянами і виведено з комунальної власності. В результаті, сім'ї, які перебувають на обліку в очікуванні житла, його не отримали.

Прокуратура області внесла відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вживаються також заходи цивільно-правового характеру щодо повернення квартир у комунальну власність Житомира.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.