Учасникам АТО в Житомирській області виділили 70 га землі

Учасникам АТО в Житомирській області виділили 70 га землі
Головним управлінням Держземагентства у Житомирській області визначено земельні масиви придатні для передачі в приватну власність військовослужбовцям - учасникам АТО для будівництва та обслуговування житлових будинків.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Здійснюється робота щодо прискорення процедури розгляду та опрацювання заяв військовослужбовців при наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою, його затвердження та передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у приватну власність (терміни розгляду заяв та прийняття рішення скорочений з 30-ти календарних днів до 4-х робочих днів).

Станом на 10 жовтня в територіальні органи Держземагентства області та міські, селищні, сільські ради Житомирської області надійшло 169 заяв від військовослужбовців - учасників АТО, членів їх сімей про надання дозволу на розробку документації із землеустрою.

129 заяв опрацьовані та прийняті відповідні рішення про надання дозволу. Загальна площа земельних ділянок, щодо яких прийнято рішення про надання дозволу на розробку документації із землеустрою, що становить 70,4 га.

Найбільшу кількість заяв від військовослужбовців - учасників АТО, членів їх сімей надійшло по Житомирському (97), Коростенському (26), Бердичівському (12), Андрушевскому (11) районах області.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.