Більше 1000 військовослужбовців з Житомира хочуть отримати земельні ділянки

Більше 1000 військовослужбовців з Житомира хочуть отримати земельні ділянки
Станом на 6 серпня в територіальні органи Госгеокадастра області та міські, селищні, сільські ради надійшло 3418 заяв від військовослужбовців - учасників АТО, членів їх сімей про надання земельних ділянок.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Найбільшу кількість заяв від військовослужбовців - учасників АТО, членів їх сімей: у Житомирі (1213), Малині (119), Новоград-Волинському (211), Житомирському (871), Коростишівському (93), Ружинському (146), Попільнянському (138) районах області.

Із загальної кількості поданих заяв від учасників АТО, 1859 заяв оброблено, з них прийняті відповідні рішення про надання дозволу на розробку документації із землеустрою по 1704 заяв, надана відмова у наданні дозволу - за 155 заяв.

В даний час проводиться робота по визначенню додаткових масивів земель, придатних для розподілу і передачі у власність військовослужбовцям - учасникам АТО їх сімей у межах норм безоплатної приватизації.

Також за інформацією Житомирської ОДА у приватну власність вже передано близько 120 земельних ділянок в Житомирі та Житомирському районі.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.