88 «доступних» житлових будинків побудують цього року за держкошти

88 «доступних» житлових будинків побудують цього року за держкошти
У 2011 році в Державній програмі будівництва (придбання) доступного житла візьмуть участь 88 об'єктів житлового будівництва.

Про це йдеться в повідомленні МінрегіонстройЖКХ з посиланням на Олександра Непомнящего, директора департаменту житлового будівництва, будіндустрії і промисловості будівельних матеріалів.

За його словами, сьогодні міністерство затвердило перелік об'єктів житлового будівництва, на які в 2011 році спрямують 100 млн. гривень з держбюджету.Серед них - 25 об'єктів, включених до програми минулого року і 63 нових об'єкти з усіх регіонів України.

«25 об'єктів, які фінансувалися в минулому році, залишені в програмі. Це пов'язано з тим, що деякі з цих об'єктів ще не введені в експлуатацію, а в деяких - не повною мірою реалізовані квартири », - зазначив Олександр Непомнящий.

За його словами, цього року вимоги до об'єктів більш гнучкі, ніж кілька років тому.

«Якщо в 2009 році, згідно із законодавством, були профінансовано лише ті об'єкти, ступінь готовності яких становила 70%, то в 2010 - 50%, а цього року ми вибирали проекти, чия ступінь готовності значно нижче», - зазначив він.

Наступним кроком для певних компаній-забудовників стане укладення з Держфондом сприяння молодіжному житловому будівництву. Саме Фонд є одержувачем бюджетних коштів і відповідальним виконавцем заходів програми.

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.