Україна не вийде з кризи, поки не запрацює будівництво

Україна не вийде з кризи, поки не запрацює будівництво
Галузь все ще далека від докризових показників.

Поки будівництво не запрацює, вважайте, що криза в Україні не закінчився. За перше півріччя цього року галузь зросла на 14%, але потрібно пам'ятати, що до цього ринок впав у кризу на 70%. Про це 12 серпня заявив в рамках онлайн-конференції в інформаційному агентстві «НАШ ПРОДУКТ» Іван Салій, голова наглядової ради Асоціації «Всеукраїнський союз виробників будівельних матеріалів та виробів».

За словами Івана Салія, про відновлення галузі можна буде говорити, коли обсяг будівельних робіт збільшиться як мінімум у 2-3 рази. Для цього, на його думку, галузі необхідна державна підтримка. «Нам відомо, що ніяких революцій по фінансуванню будівництва на наступний рік не передбачається», - зазначив Іван Салій.

При цьому він висловив здивування з приводу стану державного бюджету: «Чому у нас мікроскопічні місцеві бюджети, чому мікроскопічний бюджет великий Україні. Бюджет Україна менше, ніж бюджет міста Москви. Ви розумієте, всі працюють, а бабки де. Чому немає в держбюджеті грошей. Чому фінансові проблеми вирішуються за рахунок тарифів на газ, комунальні тарифи », - обурився Іван Салій.

Источник: http://www.bagnet.org/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.