Будинки українців потеплішають до парламентських виборів?

Будинки українців потеплішають до парламентських виборів?
Встановлення лічильників без утеплення будинків не дасть істотної економії коштів. Будинки в Україну потрібно в першу чергу утеплювати, бо на опалення витрачається в 3-4 рази більше, ніж повинно.


Про це заявив Іван Салій, голова наглядової ради Асоціації «Всеукраїнський союз виробників будівельних матеріалів та виробів».

Він повідомив, що Асоціація має намір ініціювати розробку законопроекту, який би створив умови для залучення бізнесу до ремонту будинків.

«Тому що в державному бюджеті гроші не скоро з'являться», - зазначив Іван Салій, висловивши здивування тим фактом, що держава не займається ці питанням. «У нас було багато грантів, кудись возили всіх наших начальників по всьому світу. Всі все знають, а прийняти рішення не можуть ».

Поки що, за словами Івана Салія, українцям нічого не залишається робити, як самостійно утеплювати свої квартири. Якщо у людини немає коштів, йому треба йти в ЖЕК і якщо ЖЕК не допоможе, то в районну адміністрацію.

Крім того, Іван Салій згадав, що скоро в Україні будуть вибори, які українці зможуть використати на свою користь: «Примусьте, щоб не гречку носили, не ганьбили країну і вас, щоб за цукерки вас не купували, а нехай викладуться і зроблять», - сказав голова наглядової ради Асоціації «Всеукраїнський союз виробників будівельних матеріалів та виробів».

Источник: http://realt.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.