Житлова афера під Києвом: будівництво житлового комплексу закінчилося кримінальною справою

Житлова афера під Києвом: будівництво житлового комплексу закінчилося кримінальною справою
В Україні триває викриття серії житлових афер. Будівництво житлового комплексу в с. Чайки Київської області закінчилося кримінальною справою.

Список довгобудів Київської області поповнився ще одним учасником - заморожено будівництво житлового масиву "Західний" в с. Чайки Києво-Святошинського району. Побудований тільки 1 будинок, який не вводітсябв експлуатацію, а будівництво інших об'єктів зупинено.

Куди зникли гроші інвесторів намагаються з'ясувати правоохранітельниеюоргани, які порушили кримінальну справу за фактом "Шахрайства".

Учасники ринку підозрюють, що кошти інвесторів просто були вкрадені і тепер кожному, хто довірився "Екосорб" необхідно боротися за свої права в рамках процедури банкрутства забудовника.

В цей час генеральний директор "Екосорб" (пан Сидоренко) інвестує кошти у свої особисті проекти і схоже не стурбований тим, що люди залишаться без квартир.

В даний момент кількість постраждалих інвесторів, як фізичних, так і юридичних осіб не встановлено. Відомо лише, що серед фінансових установ, які кредитували даного забудовника найбільші банки України: Укрсоцбанк, Промінвестбанк, Альфа-Банк, а серед компаній, які придбали облігації - ряд відомих українських девелоперів.

Погано йдуть справи і у фізичних осіб, які на руках мають лише облігації, в обмін на які розраховували отримати квадратні метри. Що вдасться отримати тепер, залишається загадкою.

Источник: http://ibud.ua/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.