У Ялті побудують готель Hilton за $ 160 млн

У Ялті побудують готель Hilton за $ 160 млн
В Ялті до 2014 року планують побудувати п'ятизірковий готель Hilton, повідомив генеральний менеджер проекту київської компанії E. G. Development Олександр Депутат.

Він розповів, що новий готель буде створено в результаті трансформації курортно-рекреаційної установи - санаторію Севастополь, який розташований в Приморському парку.

За інформацією генерального менеджера, проект передбачає зведення 23-поверхової будівлі висотою 68,5 метра, в якому розмістяться 300 номерів. Готель матиме в своєму розпорядженні необхідні для даної категорії "зірковості" інфраструктуру: у ньому будуть розміщені басейни, дитячий клуб, SPA-комплекс, парковки, п'ять ресторанів, бари, конференц-центр, вертолітний майданчик і т.д.

Депутат повідомив, що згідно з проектом загальна площа готелю складе близько 32 тис. квадратних метрів. При цьому він не озвучив точну вартість проекту, і додав, що орієнтовно інвестор вкладе в його реалізацію $ 150-160 млн.

Нещодавно була інформація, що всесвітня готельна мережа Hilton планує відкрити готель в Криму. Втім, Hyatt і Marriot, про переговори з якими неодноразово заявляли в Радміні Криму, зволікають з укладенням договорів.

Источник: http://korrespondent.net

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.