Готель на березі озера стане окрасою Львова

Готель на березі озера стане окрасою Львова
На території між вулицями Стрийська-Наукова-Підстригача, де знаходиться невеличке озеро, ТзОВ «Агенція «Європростір» збирається побудувати сучасний готель для проведення конференцій та конгресів та ресторан із виходом на озеро. Навколо озера облаштують відпочинкову зону. За задумом, це має бути найбільший готельно-ресторанний комплекс міста.
Мерія вже дала дозвіл на розроблення детального плану території, аби змінити вид зонування ділянки із рекреаційної зони на зону комерції та дозволити інвесторам там будувати.
Агенція «Європростір» орендує три ділянки довкола цього озера. На одній ділянці, тій, що виходить на вулицю Стрийську, планують побудувати ресторан із виходом до берега озера. На другій ділянці, розташованій уже за озером, планують збудувати конгрес-готель. Зараз найбільший готель у Львові - «Дністер». Готель на перехресті Стрийська-Наукова має бути значно більшим.
Для порівняння, готель «Дністер» має 141 номер. Цей готель матиме не менше 200 номерів.
Інвестори планують збудувати найбільший у Львові готель на понад 200 номерів. На третій ділянці, яка знаходиться біля готелю, будуть об'єкти спортивної інфраструктури для гостей готелю.
Будівництво готельно-ресторанного комплексу розпочнеться не раніше, аніж навесні 2017 року, оскільки інвесторам потрібно оформити багато паперів. Для будівництва такого комплексу, за його словами, потрібно щонайменше два роки.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.