Укрзалізниця електрифікує рекордні 300 км впродовж року - Козак. ВІДЕО

Укрзалізниця електрифікує рекордні 300 км впродовж року  - Козак. ВІДЕО
У 2011 році спеціалістами господарства електропостачання на Південно-Західній магістралі виконано чималий обсяг робіт, направлений на розбудову системи електрифікації.

А саме: для збільшення пропускної спроможності поїздів на дільниці Фастів – Житомир електрифіковано понад 90 км колії; в рамках підготовки інфраструктури залізниці до впровадження прискореного руху поїздів модернізовано пристрої контактної мережі та нейтральних вставок під швидкісний рух на напрямках Київ – Коростень – Шепетівка – Здолбунів, Київ – Дарниця – Гребінка та Київ – Жмеринка – Підволочиськ.

Крім того, у зв’язку із запровадженням руху міської електрички виконано модернізацію майже 50 км розгорнутої контактної мережі Північного півкільця; проведено заміну застарілих конструкцій та деталей на дільниці понад 9 км контактної мережі.

Також встановлено два нових чотирьох фідерних модуля на посту секціонування ст. Київ-Волинський та один чотирьох фідерний модуль ст. Київ-Петрівка. Повністю модернізовано освітлення на ст. Київ-Пасажирський, Київ-Петрівка, Київ-Московський, Київ-Волинський.

А у цьому році Південно-Західною магістраллю заплановано завершити роботи з організації зв’язку для передачі телеінформації на ст. Комарівці, яка в оперативному порядку забезпечить подачу технологічних даних про збій у системі електропостачання.

Зокрема, у поточному році продовжено електрифікацію двоколійної вставки на дільниці Майдан-Вила – пост Жлобиниський та модернізацію пристроїв контактної мережі на дільницях Хутір-Михайлівський – Зернове, Київ – Мотовилівка – Фастів.


Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.