В Україні з'явиться платна дорога

В Україні з'явиться платна дорога
Переможцем тендеру на добудову частини кільцевої дороги в Києві, яка стане платною трасою, стала португальська компанія Zagope - Construções е Engenharia SA. Розробка ТЕО має завершитись протягом 90 днів.

"Це перший проект в сфері дорожньої інфраструктури, який має шанс бути реалізованим на концесійній основі і покликаний створити прецедент, коли інфраструктура в Україні буде розвиватися не за рахунок бюджетних коштів, а за рахунок приватних інвестицій", - заявив Владислав Каськів, голова Держагентства з інвестицій та управління національними проектами України.

За його словами, добудова кільцевої дороги дозволить здійснювати переміщення вантажів через Дніпро 24 години на добу.

"Я хочу акцентувати увагу на тому, що це не відомий проект Великого кільця, який обговорювався. Це добудова міської кільцевої дороги, яка на сьогоднішній день вже існує", - зауважив Каськів.

Основні факти про заплановану ділянку міської кільцевої дороги:

Розрахункова вартість: 1,5-2 млрд доларів. Довжина: до 18-22 км. Перехід через річку Дніпро: 5,1-5,5 км (міст чи тунель). Кількість смуг: 6 (по 3 в кожному напрямку). Ширина смуги руху: 3,75 м. Інтенсивність руху (прогноз): 30-60 тис. авто/день

Источник: ТСН

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.