Попит на елітну нерухомість в Києві

Попит на елітну нерухомість в Києві
У відповідності зі станом на кінець третього кварталу нинішнього року, в сегменті елітної нерухомості Києва є 17 об'єктів, які розташовуються в різних стадіях будівельної готовності. Серед ще споруджуваних житлових комплексів на етапі закладки перебуває такий великий комплекс як Chelsea Tower. На деяких інших об'єктах зводиться тільки каркас будівлі, у той час як на всіх інших виробляються відповідні роботи по облаштуванню фасадів.

У вересні нинішнього року, в новому житловому комплексі на 88 квартир, який згадувався трохи вище, вже почалися продажі. На кінець третього кварталу нинішнього року, у продажу виявилося вже більше 700 квартир, 26% з яких розташовуються в 8 комплексах, вже зданих в експлуатацію. Крім цього, здійснюються постійні продажу в п'яти об'єктах, що будуються.

Попит на елітну нерухомість Києва з початку 2012 року також залишався стабільним. Вже традиційне зниження активності на ринку в липні-серпні пояснюється саме сезонністю, а також періодом літніх відпусток. Відповідно до підсумків 9 місяців, загальне число запитів на придбання квартир на первинному ринку зросла приблизно на 12% у порівнянні з таким же періодом минулого року. Даний факт також підтверджує відновлення купівельної довіри до деяких споруджуваних об'єктів. Зокрема, це стосується тих об'єктів, які знаходяться на початкових стадіях будівництва. Географія попиту в сегменті елітної нерухомості прив'язана до вже наявних на ринку пропозицій. Якщо враховувати обмежену кількість нових проектів в історичній частині Києва, то пропозиції в побудованих тут будинках становлять особливий інтерес для потенційних покупців.

Источник: Domobaza

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.