Перший в Україні «Діснейленд» можуть побудувати в Сімферополі

Перший в Україні «Діснейленд» можуть побудувати в Сімферополі
Ми з власниками торгово-розважального центру «МЕГАНОМ» задумалися про будівництво третьої черги ТРЦ. І цілком можливо, що перший в Україні «Діснейленд» з'явиться не в Києві, а на території торгово-розважального центру в Сімферополі. Зараз ідея перебуває на етапі переговорів, розповів Віталій Бойко, партнер компанії UTG («Українська Торгова Гільдія»).

«Торговий центр в майбутньому - буде включати більше об'єктів харчування поза домом, більше розваг і менше магазинів одягу. Рух у цьому напрямку почався чотири роки тому. В наших проектах торгових центрів активно впроваджуються розважальні зони. Але ми зіткнулися з тим, що існує стандартний набір розваг і більше ніхто нічого застосовувати не хоче. Тому ми почали співпрацювати з International Association of Amusement Parks and Аttractions (Міжнародною Асоціацією Тематичних парків і атракціонів) », - зазначив В.Бойко.

Як зазначив експерт, рух назустріч один одному в розважальній та торговій нерухомості спостерігається давно. Тому в останніх об'єктах компанії присутні великі розважальні зони. Сьогодні ця тенденція стала очевидна і іншим експертам у розважальному секторі.

«На останній виставці EAAPA в Берліні ми побачили, що існує і зустрічний рух: розважальні парки, окупність яких як і раніше становить 10-12 років, прагнуть сусідити з комерційною нерухомістю, особливо з торговими центрами. Завдяки ефекту синергії, істотно скорочується термін повернення інвестицій », - зазначив В.Бойко.

На думку експерта, для того, щоб девелоперський бізнес був успішним, поряд з розважальним центром повинен бути розташований торговий центр, готель, також девелопер повинен управляти значною прилеглою до розважального центру територією для подальшого розвитку.

«Ми провели зустрічі з представниками провідних компаній, які управляють розважальними парками, і всі вони були єдині в думці, що для розважального парку сусідство з торговим центром, з готелем дуже вигідно. І наявність вільних територій поруч з парком для подальшого девелопменту нерухомості є обов'язковим, - додав експерт.

Источник: Building

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.