Вибір матеріалу для кухні

Вибір матеріалу для кухні
Вибираючи відповідний матеріал для оздоблення стелі, підлоги на кухні, стін потрібно звернути пильну увагу на те, щоб він відрізнявся стійкістю до перерахованих факторів: випаровування, вологості, перепадів температури, при цьому всьому був ще простим у догляді.
Стеля на кухні обробляється кількома методами.

Самим елементарним методом виступає фарбування, побілка, використовуються і стельові плити (якщо стеля ідеально рівна, інакше стануть помітними всі нерівності). Коли ж стеля не особливо рівна, то найкращий метод прикрити всі вади - підшивання або натяжна стеля. Такі стелі не вбирають запахи і дивно міцні.

Для обробки кухонних стін найдешевшим методом виступає їх фарбування. Краще всього вибрати напівматову або глянсову через те, що при фарбуванні глянсовою фарбою стануть помітними всі нерівності поверхні.

Досить добре стіни на кухні обклеювати вініловими шпалерами миючими, які захищаються шаром прозорої плівки від попадання вологи, світла і механічних впливів. Ви легко можете їх без остраху мити губкою або мильною піною.

Бамбукові шпалери, що призначаються під фарбування, крім того, що сильно міцні і легкі, можуть приховувати дефекти на стіні. Такі шпалери при необхідності можна фарбувати. Не менш цікавим стане рішення нанести на стіни стеклообои, які відрізняються вогнестійкістю і паронепроникністю.

Самим практичним матеріалом для стін на кухні вважається керамічна плитка, що відрізняється міцністю, довговічністю, не боїться хімікатів і води, вогню. Можна деяку частину стіни обклеїти плиткою з кераміки, а іншу частину - шпалерами або панелями. Останні гарні тим, що ними можна приховати всі дефекти стіни, різні дроти.

Для обробки підлоги в даному приміщенні потрібно підбирати зносостійкі, звукопоглинаючі, практичні і не слизькі матеріали. Натуральний камінь, плитка відрізняються багатством кольорів, відмінно миються, але виступають холодними матеріалами. Лінолеум, навпаки, теплий, але швидко псується. Коркові або вінілові покриття є чудовими матеріалами.

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.