Протипожежні стелі

Протипожежні стелі
Мій дім - моя фортеця. Кожен господар хоче, щоб це класичне вираження втілювалося і в його житлі. Комфорт і затишок повинен оптимально поєднуватися з естетичністю і безпекою навколишнього оточення. Адже турбота про своїх близьких, про себе, є основоположним базисом життєдіяльності людини ще з тих часів, коли люди жили в печерах, і повинні були охороняти свою родину від усіляких небезпек.

Вогонь може бути, як і другом, так і найлютішим ворогом людини. Короткі замикання, перепади напруги, поломки в електропроводці, - все це може привести до появи спалаху і знищення житла. Для того щоб запобігти такі неприємності, необхідно, ще при будівництві будинку, провести заходи щодо встановлення надійної проводки, а, також - протипожежних стель.

Протипожежні підвісні стелі - це нове слово в технологіях безпеки. Розроблені за найостаннішими світовими стандартами надійності, вони здатні витримувати екстремальні температури, не руйнуючись, не допускаючи виникнення загоряння, і, зберігаючи свої механічні властивості.

Вогнетривкі стелі володіють чудовими властивостями, серед яких можна виділити:
-Вогнестійкість. Виготовлені з дотриманням всіх норм ГОСТів, такі підвісні стелі здатні витримувати температуру в 1200 градусів, на протягу 4 годин, а при їх нагріванні не виділяється жодних токсичних речовин, виключаючи можливість хімічного отруєння.

-Вологостійкість. Такі підвісні стелі здатні не просто функціонувати в приміщеннях з високою вологістю, а витримувати безпосереднє пряме попадання води, що робить їх ідеальним інструментом для використання в складних приміщеннях (ангари, склади, будівельні майданчики, і т.д.)
ударостійкість. Надійність і особливості конструкції обумовлюють несприйнятливість стель до механічних деформацій, ударам, зім'яті, і т.д.

Довговічність. Особливе покриття, яке наноситься на плити, дозволяє Вам спокійно мити їх від забруднення, не побоюючись за порушення їх протипожежних властивостей.

-Екологічна чистота. Такі протипожежні стелі виготовляються з натуральних матеріалів (природний магнезит, вулканічне скло, кальцинований доломіт), що робить можливим їх застосування в особливо вимогливих до гігієни приміщеннях (дитячі кімнати, лікарні, їдальні, кафе).

Також важливою якістю такого продукту є те, що їх монтаж займає дуже мало часу, і з ним може впоратися навіть непідготовлена ​​людина.

Різноманітність форм і забарвлень дозволяє підібрати вогнетривку підвісну стелю під конкретний інтер'єр, не порушуючи архітектурний і колірний ансамбль приміщення.

Можна сказати, що протипожежні стелі - це нове слово у запобіганні пожеж, яке гарантовано забезпечить безпеку Вашого приміщення.

Источник: http://stroymir.com.ua

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.