Інфрачервона кабіна - користь чи шкода?

Інфрачервона кабіна - користь чи шкода?
«інфрачервона кабіна» - що це таке. Більш обізнані скажуть вам, що це щось на зразок сауни, і будуть близькі до істини. Але не зовсім.

Інфрачервона кабіна в світі відома вже давно. Вже більше 10 років жителі європейських країн із задоволенням користуються цим винаходом японського доктора Тадаші Ішикава.

Принцип роботи.

Отже, чим же відрізняється інфрачервона кабіна від настільки звичних для нас саун? Всі ми знаємо що таке інфрачервоне тепло. Його випромінюють всі живі організми. Зазвичай тепло в лазні передається нашому тілу через повітря, при цьому втрачаючи більшу частину енергії на його нагрівання. У інфрачервоній кабіні хвилі нагрівають відразу тіло. При цьому тіло нагрівається на глибину до 40 мм. Для порівняння в звичайній лазні до 4 мм. Відчуваєте різницю?

Таким чином, в такій кабіні лікувальний вплив набагато глибше, рівномірно прогріваються не тільки шкіра, але й м'язи й кістки. Чим глибше прогрів - тим сильніше потовиділення, і інтенсивніше виведення токсинів з організму. Завдяки своїм властивостям інфрачервоні кабіни забезпечують загальне оздоровлення організму.

Пристрій кабіни і її властивості.

Інфрачервона кабіна являє собою шафу, зібрану з натурального дерева, звичайно зі скляними дверима. Випромінювачі інфрачервоних хвиль встановлюються в стінках шафи або під сидіннями. Залежно від потреби така кабіна розмірами може бути місткістю від одного до п'яти чоловік.

Одним з основних відмінностей від лазні або сауни кабіни є її експлуатація та підготовка. Якщо розпалювання сауни займає досить багато часу, то інфрачервону кабіну можна підготувати за 10 хвилин. Звичайно, це якість робить її досить привабливою для експлуатації.

Зазвичай похід в лазню займає з усіма приготуваннями мінімум 2-3 години. Саме через це в лазню люди ходять не частіше одного разу на тиждень. У інфрачервоній кабіні досить побути до 40 хвилин. Завдяки цьому можна відвідувати її хоч кожен день. Тобто ви зможете отримати всі плюси сауни, і навіть більше, за значно короткий час.

Ще одним великим плюсом є вартість інфрачервоної кабіни. Вона обійдеться дешевше, ніж аналогічного розміру сауна.

Інфрачервона кабіна - користь чи шкода?

Источник: http://beybitblog.ru/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.