Квартирний скандал у Василькові: прокурори і міліціонери не віддають житло

Квартирний скандал у Василькові: прокурори і міліціонери не віддають житло
Інвестори говорять, що представники Феміди навмисно тягнуть час.
Кричущим квартирним скандалом у Василькові вже зацікавилася прокуратура Київської області. Тут почали власне розслідування справи.
Нагадаємо, як уже повідомляла «Сегодня», люди, які інвестували в будівництво 9-поверхівки на вул. Сонячна, 5 в Василькові, не можуть отримати свої квартири через те, що там поселилися судді та прокурори.

Їм місцева мерія видала вже куплені людьми квартири як службові, посилаючись на договір із забудовником про передачу місту 12% житла. Договір потім скасував суд, але представники Феміди не виселяються і навіть пішли до суду. Правда, незважаючи на те що місцеві влади підтримують тих, хто вкладав гроші, засідання нескінченно переносилися.

«Завдяки пресі у нас все-таки відбулося перше слухання, на якому суддя вирішив передати справу до Київського суду, так як тут, в Василькові, процес вели б, по суті, ті, хто займає наші квартири - їх добрі знайомі. Сподіваюся, що в Києві судді розберуться », - сказала нам інвестор« троячки »Лариса Заєць.

Розгляд справи по іншій трикімнатній квартирі вчора відклали. «Відповідач у цій справі - суддя з Василькова. Вона попросила відстрочити розгляд справи. Нібито подала позов на скасування рішення Васильківської ради, яким депутати скасували видачу службового житла », - розповів нам один з постраждалих інвесторів Валентин Левковський. Чоловік припускає, що таким чином представники Феміди просто хочуть потягнути час.

Источник: http://www.domik.net

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.