У Києві затримали жінку, яка проводила махінації з орендою своєї квартири

У Києві затримали жінку, яка проводила махінації з орендою своєї квартири
Співробітники карного розшуку Святошинського райуправління Києва затримали жінку, за звинуваченням у шахрайських операціях з орендою своєї квартири.

Як йдеться у повідомленні МВС, жінка здавала в оренду одну з кімнат своєї квартири, потім стала здавати квартиру, без повідомлення, що вона в ній живе і не має наміру виїжджати.

Під час зустрічі складався договір, за умовами якого наймач повинен був заїхати в квартиру на наступний день або через тиждень. Квартиронаймач сплачував гроші за місяць або два, господиня віддавала ключі.

У терміни, які були прописані в договорі, новий господар намагався в'їхати в орендоване приміщення, однак в квартиру потрапити не міг, оскільки ключі не підходили до замку.

Господиня квартири не відповідала на дзвінки, і двері не відчиняла. З деякими з орендарів укладалися тільки усні домовленості. Оголошення про здачу квартири жінка розміщувала в інтернеті та газетах. На тих же сайтах, ошукані громадяни розміщували повідомлення і попередження про обманни дії цієї особи.

Слідчим відділом Святошинського районного управління порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 190 Кримінального кодексу України - шахрайство. Так, як санкція статті передбачає відповідальність - штраф, виправні роботи терміном до двох років або обмеження волі на строк до трьох років, то затриману санкціонували на підписку про невиїзд.

Після того, як її відпустили, шахрайка перестала з'являтися у слідчого і намагалася втекти. Однак її затримали.

Як повідомили в міліції, 39-річна жінка, яка раніше не притягалася до кримінальної відповідальності і виховує неповнолітню дитину. Свою провину жінка взагалі не визнає.

Правоохоронці звертаються до громадян, які були обмануті цією особою, але не повідомили про це міліції, за телефонами Святошинського райуправління: (044) 424-20-17 (оперативні працівники), (044) 424-03-41 (чергова частина).

Источник: http://www.svdevelopment.com/

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.