Вандали у Житомирській області розгромили об’єкт побудований для Євро-2012

Вандали у Житомирській області розгромили об’єкт побудований для Євро-2012
У лісовому масиві біля автотраси Київ-Чоп у Житомирській області вандали зруйнували відкриту до чемпіонату Європи з футболу 2012 року рекреаційну майданчик «Казковий ліс».

Про це сьогодні повідомила керівник прес-служби Житомирського лісового та мисливського господарства Наталія Хомич.

Рекреаційний пункт поблизу Коростишева «Казковий ліс» повністю відповідав своїй назві. Облаштовуючи його, лісівники не просто доклали рук, не шкодуючи сил та грошей, вони туди вклали душу. Вирізані з дерева скульптури богатирів, дитячі гойдалки з лісовими звірятами, різьблені лави, які утримують дерев'яні ведмеді… не дочекалися гостей, що мають відвідати нашу державу під час чемпіонату Євро-2012. Лісівники області докладають всіх зусиль, щоб нам не довелося червоніти перед приїжджими.

Однак злодіям, що побували в «Казковому лісі» в ніч з 1 на 2 січня, мабуть, більше до вподоби гори сміття, поламані гойдалки, розтрощені столи та лави. Саме таким вони залишили майданчик, викравши до того ж казкових ведмедів.

Головний лісничий державного підприємства «Коростишівське лісове господарство» Леонід Костюк разом з різьбярем Гурманом Андрієм творили цей пункт відпочинку не один місяць. Тепер просто повірити не можуть, що їхню працю так нахабно сплюндровано. «Як можна так по-хижацьки ставитися до краси, до того ж створеної чиєюсь працею?» - не може заспокоїтися лісівник.

Щоб знайти лиходіїв та покарати, лісівники сподіваються на допомогу правоохоронних органів та громадян, котрим небайдужі проблеми культури спілкування з природою.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.