У Житомирі чиновниця прикувала себе наручниками і оголосила голодування

У Житомирі чиновниця прикувала себе наручниками і оголосила голодування
В експертно-технічному центрі територіального управління Держгірпромнагляду в Житомирській області Наталія Куркчі прикувала себе наручниками до сейфу в робочому кабінеті і оголосила голодування на знак протесту проти незаконного звільнення.

Жінка вважає, що її звільнили через те, що вона не захотіла покривати свавілля нового керівництва, зокрема - підписувати документи, за допомогою яких «відмиваються» гроші.

«Вони змушували мене підписувати накази на платну рекламу, хоча ми - державне підприємство і можемо розміщувати рекламу безкоштовно, як соціальну», - розповіла Наталія Курчкі, яка в управлінні відповідала за зв'язки з громадськість.

Наталія також заявляє, що після приходу нового керівництва в експертно-технічному центрі розквітла корупція: з підприємців почали «знімати дань» за липові експертизи, почалися побори в колективі, про які також говорять інші працівники ЕТЦ.

Свій протест Наталія Куркчі пояснює тим, що вона вже не знає де шукати правду і хоче, щоб вся Україна дізналася про беззаконня, яке твориться в житомирському управлінні.

Жінка прикута наручниками до сейфа з 16.30 і каже, що буде знаходитися в своєму кабінеті до тих пір, поки не приїдуть начальник УМВС, прокурор, начальник територіального управління Держгірпромнагляду Юрій Бобер і голова Держгірпромнагляду України Олександр Хохотва.

До жінки, яку нещодавно виписали з лікарні після гіпертонічного кризу, вже приїжджала «швидка», біля неї зараз знаходиться адвокат. Чекають приїзду слідчо-оперативної групи.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.