У Держгірпромнагляді за дозволи вимагали хабарі від 5 тисяч гривень, - підприємці

У Держгірпромнагляді за дозволи вимагали хабарі від 5 тисяч гривень, - підприємці
Гроші за довідки та дозволи, постійні перевірки та закриття закладів у разі відсутності щонайменших деталей у документації – те, з чим неодноразово стикались житомирські підприємці. Сьогодні в приміщенні ОДА вони ділились своїми проблемами і думали, як не дозволити керівнику місцевого Держгірпромнагляду і надалі тероризувати людей.

Наталія Курчкі, за її словами, була звільнена через те, що не погоджувалась із політикою керівництва. Розповідає, що на її очах закривали кафе тільки за те, що у документації не було вказано розміру форми офіціантів.

«Я працюю в Бердичеві, маю ресторани та кафе. Одного дня до нас прийшли двоє перевіряючих із Держгірпромнагляду, сіли за стіл і напряму сказали: або платиш гроші, або не будеш працювати. Я взяв їх, стукнув лобами, визвав міліцію і вигнав. Пройшло три роки, вони знову повертаються, вимикають у моїх закладах світло, газ… Вимагають 3 тисячі доларів», - ділиться своїм гірким підприємницьким досвідом чоловік.

Кажуть, що винен не тільки колишній керівник Бобер, а й ряд людей, які на підприємстві працюють.
«Бобер приїздить раз у тиждень і керує там усім. А є іще інспектори, які наживаються на підприємцях», - кажуть люди.
Підприємці, які приїхали на нараду розповідали, як у Бердичеві вимикали від газу спортивний магазин просто через те, що власник відмовився платити хабарі.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.