Влада почала свідомо вбивати ТТУ, пустивши маршрутки на Київську?

Влада почала свідомо вбивати ТТУ, пустивши маршрутки на Київську?
У 6 схемах маршрутів, у які учора виконком вніс зміни, з’являється вулиця Київська. Це не сприяє ані розвантаженню центру міста від маршруток, ані допомозі Житомирському ТТУ, переконаний голова Демократичного Альянсу Дмитро Ткачук. З критикою змін у маршрутах він учора виступив на засіданні виконкому, утім не зважаючи на його аргументи, більшістю голосів рішення таки було прийнято.

«Це не інвестиція у майбутнє і не розвиток ТТУ. Всі сьогодні хочуть доїхати до вулиці Київської, але там ідуть пересікання практично усіх маршрутів. ТТУ там не буде заробляти, хоч би їм виділили іще 18 мільйонів і закупили нових тролейбусів», - заявив із трибуни Ткачук.

Також під час виступу він звернув увагу на те, що ліквідовується 2 соціальні маршрути – це №31 та №2. Відтепер ці маршрути обслуговуватимуть маршрутні таксі.

«Це суперечить постанові кабміну, яка говорить, що маршрутне таксі може курсувати по тому напрямку, де є альтернатива для мешканців. Тобто, якщо на вулиці Максютова не їздить нічого іншого, а лише одна марштурка, то вона не може курсувати у режимі маршрутного таксі», - переконаний Ткачук.





Також відповідно до нової схеми маршрут №31 повністю змінює схему руху. В зв’язку з тим, що депутати не дозволяють відкривати нові маршрути, в міській раді пішли іншим шляхом: по факту маршрут новий не відкривають, але №31 буде їздити абсолютно по іншому.

Маршрути №2, №29 та №31, в графіки та схеми руху яких були внесені зміни, зараз не функціонують. Це означає, що вони будуть працювати за тимчасовими договорами, що суперечить принципам, які декларувались новою владою.


Учора після виступу Дмитра Ткачука в засіданні виконкому зробили перерву. Після перерви кількість присутніх членів виконкому збільшилась, що дало змогу «протягнути» потрібне для влади рішення. Проїзд у маршрутках до того ж коштуватиме 3 гривні, а в тролейбусах та трамваях – 2 гривні.

Нагадаємо, що нещодавно на місце заступника міського голови, який опікується транспортними питаннями, було призначено Євгена Демчика. Раніше він працював помічником скандального регіонала Журавського.

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.