43 річний житомирянин напідпитку «замінував» обласну філармонію

43 річний житомирянин напідпитку «замінував» обласну філармонію
28 червня близько 5.45 на спецлінію «102» зателефонував невідомий і сказав, що через 15 хвилин станеться вибух у приміщенні житомирської філармонії.

Про це повідомляє прес-служба УМВС України в Житомирській області.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи УМВС та міськвідділу, працівники вибухо-технічної служби Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру, кінолог зі службовою собакою та інші підрозділи міліції.

В ході обстеження приміщення школи та прилеглої території ніяких вибухових пристроїв не виявлено. Отже, за вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України.

Як повідомив начальник УМВС Житомирщини Валерій Рудик, в ході першочергових оперативно-розшукових заходів встановлено автор анонімного дзвінка.

Ним виявився 43-річний житель обласного центру, який перебував у нетверезому стані. Чоловік пояснює свої дії бажанням перевірити готовність спеціальних служб до належного реагування.

Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. Чоловікові за такий жарт загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 6 років.

Источник: Журнал Житомира

Система Orphus
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гость, не могут оставлять комментарии в данной новости.